【TEL】 03-3350-5944
【営業時間】 15:00~24:00
【定休日】 なし
【席数】 約60席
【予算】 通常平均3,500円/宴会平均3,700円
【URL】 r.gnavi.co.jp/g050602/
チーフは人気の名店から老舗までの数々を修行し料理の美しさが絶賛されてきた「岩崎良春」と、ふぐ料亭で薄造りの技術を絶賛された職人が担当。厚生労働大臣表彰を獲得した江戸の名工「木村徹」の一軒家です。30名様までの「貸切フロア」には座椅子も完備。飲み放題プランでの個室利用がおすすめです。
【Open】 15:00 ~ 24:00
【Closed】 None
【Seats】 60
【Price】 3,500 yen / Party 3,700 yen
One of chiefs is “Yoshiharu Iwasaki”, who has been practiced numerous times from popular stores to old-fashioned stores, and his beauty of the dish has been highly acclaimed. Another one is a chef who were acclaimed for thin-sliced technique of blow fish at Fugu restaurant. It is a house of “Toru Kimura” who won the Health, Labor and Welfare Minister’s award “Edo master craftsman”. There is also seat chairs for up to 30 guests on “Reserved floor”. Highly recommended to use a private room because you can order a plan with unlimited drinks.