入り口は和風情緒あふれ、店内は地下にゆったりとしたテーブル席、2階と3階は落ち着いた和室。メインの料理はふぐ。食べられるシーズンは9月から4月です。ふぐの本場下関から1匹3キロくらいの大きめのものだけを取り寄せ、しめてから1日置いたものを調理します。そのほうがふぐのうま味がよく出ます。

【TEL】 03-3225-1377
【営業時間】11:30〜14:00 17:00〜22:00
【定休日】日、祝
【席数】60席
【予算】ランチ1,000円〜1,400円、ディナー7,000円〜18,000円


【Open】 11:30〜14:00 17:00〜22:00
【Closed】Sunday, Holiday
【Seats】 60
【Price】 Lunch 1,000 yen〜1,400 yen、Dinner 7,000 yen〜18,000 yen

Entrance has a traditional atmosphere, and there are specious space with tables in the basement, and relaxed Japanese rooms on the 2nd and 3rd floor. Our main dish is blowfish. You can eat it from September to April. We order the big blowfish about 3kg from authentic Shimonoseki, and cook blowfish one day after Ikejime. It is the way to get Umami.