【TEL】03-6384-1356
【営業時間】平日16:00~22:30 土日祝15:00~22:30
【席数】店内34席 テラス10席
【定休日】なし
【予算】3,000円

おでん専門店が新宿三丁目にオープン。二段仕込み製法で仕上げた上品な甘みの『あご出汁』と、濃厚白湯のクリーミーな『鶏出汁』の2種類のおでんをご用意しております。オススメは、ご注文されてからていねいにお作りする『蛸つみれ』と、箸でほぐれるまで柔らかくじっくり煮込んだ『骨付き鶏』です。おでんのほかにも漁港直送のお刺身盛合わせや串焼など、お酒と相性の良い料理をご用意して、お待ちしております。


【Open】 03-6384-1356
【Open】 Weekday 16:00~22:30 Saturday, Sunday & Holiday 15:00~22:30
【Seats】34 inside, 10 Terrace
【Closed】None
【Price】3,000 yen~

A restaurant that specializes in ODEN opened at Shinjuku Sanchome. Serve 2 kinds of ODEN that “flying-fish soup stock” with an elegant sweetness finished by a two-stage preparation method, and rich & creamy “chicken soup stock”. “Octopus fish ball” that is carefully made after being ordered and “Chicken with bone” stewed softly and slowly until loosened with chopsticks are recommended. In addition to ODEN, we are waiting for you to prepare dishes that go well with sake, such as sashimi platter sent directly from the fishing port, and skewers.