【TEL】03-3341-4528
【営業時間】 月~金 11:30~15:00(L.O. 14:45)17:30~23:30(L.O. 22:30)
土日祝 11:30~15:00(L.O. 14:45)17:00~23:00(L.O. 22:00)
【定休日】なし
【席数】33席
【予算】ランチ600~700円/ディナー3,000~3,500円
【URL】r.gnavi.co.jp/82b76ct40000/
昭和40年代をイメージしたバラック風の暖かい雰囲気の店。宮崎鶏は毎日直送し、届いたその日しか使わないプリプリの食感が人気の「湯引き」はさっとお湯に通してポン酢で。ランチはうどん屋に。羅臼・日高・利尻3種類の昆布を使ったダシと1ヶ月寝かせた自家製返し醤油をあわせたスープ、麺は讃岐から直送。
【Open】
Monday〜Friday 11:30 〜 15:00 (Last order 14:45)、17:30 〜 23:30 (Last order 22:30)
Saturday・Sunday・Holiday 11:30 〜 15:00 (Last order 14:45)、17:00 〜 23:00 (Last order 22:00)
【Closed】None
【Seats】33
【Price】Lunch 600 yen〜700 yen / Dinner 3,000 yen〜3,500 yen
Our shop is a barrack-style and has warm atmosphere themed on the Showa 40’s. Miyazaki chicken is sent directly every day, and “Yubiki” used only on the day arrived is popular because of the plump texture. Quickly blanch in hot water and enjoy with ponzu. We become a noodle shop on lunch time. We have Dashi using 3 kinds of kombu, Rausu・Hidaka・ Rishiri, and homemade Kaeshi soy sauce which we left it out for one month to enrich the flavor. Soup and noodles are sent directly from Sanuki.