【TEL】 03-3350-6729
【営業時間】17:30 〜 21:30(L.O. 21:00)
【定休日】日、祝
【席数】16席
【予算】4,000円前後
【URL】r.gnavi.co.jp/gnd830nj0000/

店内は木の温もり溢れる、シンプルでどこか懐かしい内装が落ちつきを放っています。富久のおでんの人気の秘密は、毎日大鍋でとられる出汁にあり、まるで一品料理のよう。オススメは出汁をたくさんまとった定番の大根(300円)、糸こん(150円)、つみれ(450円)。日替わりの大皿料理も人気。心も体もほどける味わいです。


【Open】 17:30 〜 21:30 (Last order 21:00)
【Closed】 Sunday, Holiday
【Seats】 16
【Price】 4,000 yen

The interior is full of warmth of wood, simple and nostalgic decor. The secret of the popularity of Tomikyu Oden is in the soup stock made in a large pan every day. Recommended is a classic Daikon dressed in soup stock (300 yen), konnyaku noodles (150 yen), and fish balls (450 yen) etc. Daily dish are also popular. It is a taste that unravels your mind and body.