【TEL】03-3358-1283
【営業時間】月~金11:30~14:30 17:30~22:00、土・祝11:30~15:00
【定休日】日
【席数】22席
【予算】2,000円

十割蕎麦と青森県脇野沢の焼き干いわしをベースにした天然出汁、秋口は鴨鍋を始めます。五月頃まで、三陸宮古のカキを使ったカキ鍋・カキそばが楽しめます。ランチセットは鶏天丼、鶏胸肉のキジ焼丼、親子丼、かき揚天丼、天丼、トロゆば丼、アナゴ天丼、豚丼など、丼ものと蕎麦のセットをご用意しています。


【Open】 Monday-Friday 11:30~14:30, 17:30~22:00、Saturday・Holiday 11:30~15:00
【Closed】 Sunday
【Seats】22
【Price】 2,000 yen

100 % Soba with natural soup stock based on the burned sardines of Wakinozawa in Aomori. Until May, you can enjoy oyster-Nabe and oyster soba using oyster of Sanriku Miyako, they starts a duckpot in the autumn.
There are many sets of rice bowl (don) and soba such as chicken-don, Toro Yuba-don, Anago-don, Pork-don and so on.