【TEL】03-3354-4591
【営業時間】11:00~23:15 金11:00~3:30
【定休日】なし
【席数】約30席
【予算】700円~1,000円
【URL】keika-raumen.co.jp/

熊本から東京に店を出して50年。とんこつラーメンの先駆けとして人気のお店。お客さんの約50%がオーダーする「太肉麺(ターローメン)」(1,000円)は、真っ白なとんこつスープ。トッピングは角煮2切れ、わけぎ、メンマ、半切り味付きたまご、それに茎わかめと生キャベツがのっているのがポイント。


【Open】11:00 〜 23:15 Friday 11:00 〜 3:30
【Closed】None
【Seats】30
【Price】700 yen〜1,000 yen

50 years after moving from Kumamot to Tokyo. A popular shop as a pioneer of tonkotsu ramen. About 50% of customers order “Tarlormen”(1,000yen) which has pure white tonkotsu soup. The point is that the toppings are 2 slices of kakuni, scallion, menma, half-cut egg, seaweed and raw cabbage.