【TEL】03-6380-0133
【営業時間】11:00~24:00(L.O. 23:30)
【定休日】なし
【席数】17席
【予算】780円~
【URL】www.kibou-ken.com

希望軒は、1991年兵庫県姫路市に9坪の店舗からスタートしました。そのわずか9坪の店で、200人の行列を作った伝説のお店です。希望軒では各店舗にいるスープソムリエ「上湯師(しゃんたんし)」がスープを作ります。鶏の旨味たっぷりオリジナル醤油ラーメン、二大看板スープ「とんこつ・ごま味噌」。


【Open】 11:00~24:00 (Last order 23:30)
【Closed】 None
【Seats】 17
【Price】780 yen〜

Kibouken was 9 tsubo (29.75㎡) and started in Himeji city, Hyogo prefecture in 1991. It is a legendary shop with just 9 tsubo space that made a line of 200 customers. Soup sommelier named “Shantanshi” at each shop makes soup. Original soy sauce ramen which has rich umami of chicken and two recommended soup “Tonkotsu and sesame miso”.